Agenda
Er zijn op dit moment geen agenda-punten.
 
Welkom!

Welkom op de officiële site van de The BlackCat! De professionele drive-in voor een magnifiek en onvergetelijk feest met music, lighting, sound, dj en special effects.

Wij zorgen voor een superparty! Door vooral goed te luisteren naar uw wensen. En die 1:1 af te stemmen op de muziek in ons assortiment. Met meer dan 100.000 nummers vinden we altijd de juiste sfeer en stijl. En dankzij onze hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur krijgen we waar ook in Twente de stemming erin! 

Disco, nederpop, piraten, rythm & blues, hardcore en popmuziek uit de jaren 50, 60, 70, 80 of 90? Wij draaien het! Laat u verrassen door onze eigen, bijzondere sound. Onze voice-over en flitsende geluids- en lichteffecten doen de rest. Op intieme feestjes. Maar ook op grotere party’s en evenementen. Zoals een schoolfeest, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest of buitenfestiviteit in feesttenten en op openlucht podia.

We hebben ervaring met verschillende publieksgrootten en werken met zeer aantrekkelijke tarieven. Meer weten? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.